8.23.2009

4.20 pagi di Pudu Raya

Bas patutnya kalau naik pukul 11.30 mlm di Alor Setar akan sampai di pudu lebih kurang jam 5.00 ++ pagi. Entah macam mana si driver tu bawaklah.. sampai pukul 4 lebih pulak. Dahla terlalu awal, penulis takkan nak cangak dekat pudu sensorang pulak?

Decide dengan cepat. Teksi jelah kan?

:( mahal tak mahal, janji sampai cepat.

Cakap dekat pakcik teksi, nak turun Subang Jaya. Dia cakap okay! Harga sekian-sekian. Tawar menawar, turunlah sikit.

Pastu takut-takut kalau pakcik tu silap hantarkan, cakaplah dekat belakang Summit, then pakcik tu cakap…

“Summit, tu bukan Subang Jaya! Tu USJ dah tu….”

Penulis pun “Owhhh…” malasnya nak melawan.

Siapa silap tolong betulkan. :)

Then dia naikkan harga sikit, padahal dah area sama kan… malasnya nak bertekak lagi. Dahla baru turun bas dengan pakcik driver bawak macam apa lagi.

MALASNYA BALIK SUBANG JAYA or usj… (mana-manalah)

Categories:

4 comments:

  1. heeee.. :D kena specify nama tempat tu ;) takpe3~ pagi2 dah sampai? woot woot! kalau aku, sure takut >,<

    ReplyDelete
  2. Subang USJ4! huahuahau~ err.. abaikan..~

    rajinnya blk awai!
    aku bru nk blk UM tghhari nih~
    lani tgh bersenang lenang di umah walaupon assignment bergalen2~
    huhuhu~

    ReplyDelete
  3. Aqila: Hmmhh, still... aku sure yang USJ adalah SUBANG JAYA. mmg.. selalu amek bas malam mesti sampai esok pagi punya. selalu aku tunggu lrt jer. tp mls gilalah.. dgn tak cukop tidor dalam bas..

    Syafiqueva:
    bukan rajin lah syafiq! aku mmg macam neh.. kena balik awai...

    takpa aku pun bergalen2 jugak tak siap.. adeh.. :) nak buatlah nih

    ReplyDelete

This box must be used with care.